***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Сабрутев: „Възраждане”, ИТН и БСП станаха паметници на глупостта. В Белгия се заговори за опасност от война с Русия


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 19 декември   

 

" Изборът да имам толкоз животни не е напълно мой. Всички са прибрани от улицата и има моменти, в които човек не може да остави животно на улицата, когато вижда, че то страда. Моите до известна степен имаха шанс, че попаднаха в нашето семейство ", сподели Гечев.

" Радващо е, че през последните 15 години радикално се промени отношението към животните. Повече стават хората, които си взимат домакински любим не тъй като чакат от него огромни достижения, а тъй като имат потребност от другар или с цел да му оказват помощ да не остане на улицата. Това е наклонност в огромните градове, само че от ден на ден се следи и в по-малките градове ", добави специалистът.

" Животните са чувстващи същества – те изпитват болежка, страдалчество, наслада, по същия метод, по който хората, сподели Гечев.

И добави, че в това отношение животните са на равнището на едно дете на възраст сред 3 и 5 години. " Лошото е, че огромна част от хората не гледат на животните като на същества с усеща, а гледат на тях по-скоро като на предмети или на средства за реализиране на нещо ", разяснява Гечев.

***

„ Гласувахме промяната, която предложи ПП-ДБ, с която да спрем корупцията при закупуването на медикаменти за онкоболните. 100 млн. лв. всяка година потъват. Помолих народните представители да припознаят тази идея. Вместо да седят на барикадата – да отидат по местата и да натиснат копчето ”, съобщи Сабрутев.

„ Те обаче избраха да се борят за Путин, а не за българските жители ”, добави депутатът от ПП-ДБ.

„ Видяхме, че се посегна и на квесторите, даже на дами. Нека се върнем на тематиката за „ Възраждане ” и Българска социалистическа партия. Те също бяха в мелето. Когато ние гласуваме закон за публичното обезпечаване, където са пенсиите, Българска социалистическа партия ги нямаше в зала ”, съобщи Сабрутев.

***

***

„ Трябва да приключат договарянията с Австрия и би трябвало да имаме самообладание “.

***

„ Явно е, че някои хора имат интерес от това да ни притискат в ъгъла и да се надяват, че ние ще покажем, че не можем да се оправим. Това няма да се случи, ще продължаваме да отстояваме всеки ден ползите на града “.

***

***

" За следващ път те попречиха да стартира работата на съвета. Групите на ГЕРБ-СДС, Българска социалистическа партия и “Възраждане ” умишлено бойкотираха избора, като даже не гласоподаваха.

Вместо това всички те, дружно с групата на Има Такъв Народ, си дадоха дълга “коледна ” почивка от повече от три седмици.

***

Пролет Велкова изясни, че ще пита за какво управлението на БНР за какво позволи да бъде упреквано в зависимости. 

Тя напомни, че двукратно генералният шеф на БНР се е заел пред съвета, че ще вземе ограничения по този начин, че в това предаване с този водещ (има се поради " Политически НЕкоректно " и водещия му Петър Волгин) да бъдат спазвани етичните стандарти и Закона за радиото и малкия екран.

Според Велкова нищо не се е трансформирало и има систематични нарушавания от страна на предаването.

***

Съществува непосредствена заплаха от война с Русия, предизвестява началникът на защитата на Белгия адмирал Мишел Хофман, представен от локални медии.

" Има от какво да се тревожим ", добавя той, съобщи Българска телеграфна агенция.

Според него Европа незабавно би трябвало да се приготви и да покаже ясно, че е способна да се отбранява.

" Преди Русия да нахлуе в Украйна, съветско нахлуване против Европа изглеждаше немислимо ", споделя адмиралът.

***

***

Министерството на външните работи на Германия съобщи, че за страна със статут на претендент за участие в Европейския съюз злоупотребата с обществени запаси, заплашването на гласоподаватели и пазаруването на гласове, следени от интернационалните наблюдаващи в Сърбия, са неприемливи, съобщи организация Бета.

Представители на интернационалните наблюдателни задачи обявиха нощес в Белград, че гласоподавателите в Сърбия могат да избират сред различни политически разновидности, само че този избор е " нарушен заради преобладаващото преимущество на ръководещата партия ", написа Българска телеграфна агенция.

***

***

" Най-ценното за похитителите са хората и в договарянията те би трябвало да потвърдят, че хората са наред. Очевидно се е появил проблем с някой член на екипажа и те са разрешили той да бъде евакуиран, с цел да могат да протекат договарянията обикновено ", съобщи пред бТВ президентът на Европейската конфедерация на асоциацията на морските капитани - Димитър Димитров.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР